Pagina de start a forumului kaleido-star-4ever.MyForum.ro
Inregistrare • Cautare • FAQ • Membri • Grupuri • Autentificare
Concurs cu...postat

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului kaleido-star-4ever.MyForum.ro » Concursuri Subiectul anterior
Subiectul urmator
Concurs cu...postat
Autor Mesaj
anna
Angel Administrator
Angel Administrator
anna

Data inscrierii: 18/Mai/2007

Mesaj Concurs cu...postat Raspunde cu citat (quote)
Nu stiu daca am dreptul sa fac acest concurs,dar ma gandeam ca membrii nu sunt prea activi unii,asa ca trebuie sa ii indemnam sa posteze.deci iata o idee de concurs:
In acest concurs daca ajungeti la numarul de 150 de mesaje(sper ca nu vi se pare mult)primiti rangul de moderator,iar daca ajungeti la numarul de 250 de mesaje primiti rangul de admin.Inainte de a primi rangul de mod sau admin,veti avea timp de 3 zile,rangul de VIP.

Regulile concursului:
-Mesajele cu spam,fara sens ,cu abuz de smile ...in concluzie,care nu respecta regulile,nu sunt luate in considerare.
-Moderatorii si Administratorii nu au voie sa participe la concurs(adik ma rog....nu are rost,decat daca vor sa fie VIP).
-Membrii care au o avertizare(sau mai mult) pot participa,si astfel nikurile lor vor fi sterse din lista cu avertizari/bann(in caz ca nu au bann permanent,adica plocare adresei de mail si Ip-ului).
-Odata ce ati spus ca participati anuntatri cu ce rang.

Deci,daca vreti sa participati,eu va urez succes!Premiul consta in rangul de moderator ,admin sau VIP + un avatar facut de mine ^^!Apropo concursul dureaza pana pe 1 septembrie 2007!Succes!
11/07/2007 16:04 Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Sora_Alina
new angel
Sora_Alina

Data inscrierii: 19/Iun/2008

Mesaj Raspunde cu citat (quote)
Sa terminat concursul ? Poti sa prelungesti data de la concurs pana 1 august sau sa mai faci alt concurs ca eu deabia am descoperit situ si vreau sa particip si eu . TE ROG!!!!!!!!

19/06/2008 12:59 Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:    
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului kaleido-star-4ever.MyForum.ro » Concursuri Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la: 
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum