Pagina de start a forumului kaleido-star-4ever.MyForum.ro
Inregistrare • Cautare • FAQ • Membri • Grupuri • Autentificare
O dragoste gingasa 2

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului kaleido-star-4ever.MyForum.ro » fan fiction Subiectul anterior
Subiectul urmator
O dragoste gingasa 2
Autor Mesaj
Rosettaroses
new angel

Data inscrierii: 08/Ian/2011

Mesaj O dragoste gingasa 2 Raspunde cu citat (quote)
In dimineata urmatoare toti se pregateau mai puternic ca niciodata Leon si Sora faceau o noua acrobatie Yuri si Layla perfectionau acrobatia ingerului Anna incerca sa faca glume mai haioase ca niciodata iar Rosetta si May faceau deasemenea acrobatii noi fiind personajele principale.
Rosetta:Asa May hai ca te descurci bine!
May: Bine? Rosetta aceasta acrobatie trebuie sa iasa fabulos daca vrem sa ii intrecem pe cei de la Star Red.
Rosetta:Atunici ce ai zice ca noi doua sa ramanem peste program ca sa ne iasa acrobatia fantastic?
May:Sa facut, acum balanseazate pe trepez si incearca sa folosesti doar picioarele ca sa ajungi si la celelalte trapeze.
Rosetta:Ok May, iar tu sa folosesti doar mana stanga ca la sfarsit sa ma prinzi de picioare.
Trecu 6 ore dar fetele inca nu reusisera sa faca aceasta acrobatie insa dupa multa multa sudoare si vanatai au reusit sa faca acrobatia ca la carte.
Rosetta:Of Doamne dupa atatea ore de chin am reusit in final sa facem si noi acrobatia aceasta grea.
May:Nu te relaxa acum mai avem inca 6 acrobati de facut asa ca mai ai de indurat.
Desigur dupa ce May a prins-o de piciare pe Rosetta trebuia apoi ca ele doua sa formeze un cerc uman iar apoi sa treaca prin 3 triunghiuri unul din foc altul din sabi si altul din spini unui trandafir extrem de rar. Neavand plasa de siguranta cele doua fete nu numai ca erau încărcate de praf si vanatai ci si umplute de sange si de zgarieturi,pe la ora 10 seara toti acrobati au plecat acasa cu exceptia lui May si a lui Rosetta care inca mai exersau acrobatiile periculoase.
May:Poti sa te invarti mai repede Rosetta?
Rosetta:Voi incerca!
Cand Rosetta se invartise pentru o acrobatie ea se invarti deparca ar fi fost o rafala de foc.
May:Waw Rosetta! nu stiam ca te poti invarti atat de repede, bravo!
Rosetta:Mrsi mai si tu ai fost exceptionala.
Dar toata performanta aceasta avea de platit un pret la sfarsitul acestor acrobatii Rosetta si May abia abia daca se mai puteau tine pe picioare erau atat de ranite incat in secunda cand au iesit afara din Kaleido star ambele fete au lesinat.
Dimineata cele două fete s-au tezit pe cate un pat unul langa altul.
Rosetta: Oare suntem in spital?
May: Nu prea cred.
Deodata o voce masculina se auzi dintr-un colt al camerei
Vocea: Se pare ca v-ati trezit va simtiti bine?
Rosetta: Da multumim dar cine esti?
Vocea: Ma numesc Jesse Glenn baiatul de la Sar Red.
May:Auzi? sti ceva? daca ai vrut sa ne rapesti ca echipa ta sa castige sa sti ca nu iti merge trisorule.
Jesse: Stai usurel eu vreau sa castig cinstit v-am gasit inconstiente si ranite in fata Kaleido starului asa ca mam gandit sa va vindec ranile ca sa puteti participa la competitie, nu sunt un trisor vreau sa castig cinstit.
Rosetta:May baiatul are dreptare nu cred ca vrea sa ne faca rau.
May: Of bine bine Jesse nu e rau dar noi unde o sa dormim?
Jesse:Puteti dormi in camera de oaspeti.
Rosetta: O nu nu nu putem sa te deranjam si sa fim o povara pentru tine deja ne-ai vindecat ranile deci............
Jesse(sarutandui mana lui Rosetta): Nu e nici un deranj ma bucur ca n-ati patit nimiv domnisoarelor.
Rosetta(rosie ca un trandafir): Pai............tu ce zici May?
May: Pentru mine e ok.
Jesse: Atunci s-a stabilit voi veti vii invitatele mele, simtitiva ca acasa.

Tobe continued.
[url=http://www.99poze.ro/p/344974c5ac494f91dfa3a6869b2af051.jpg]O dragoste gingasa 2 O dragoste gingasa 2[/url]

10/01/2011 22:12 Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:    
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului kaleido-star-4ever.MyForum.ro » fan fiction Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la: 
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum