Pagina de start a forumului kaleido-star-4ever.MyForum.ro
Inregistrare • Cautare • FAQ • Membri • Grupuri • Autentificare
sall tuturor

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului kaleido-star-4ever.MyForum.ro » New membres Subiectul anterior
Subiectul urmator
sall tuturor
Autor Mesaj
shopie_angel
Angel Administrator
Angel Administrator

Data inscrierii: 10/Apr/2007

Mesaj sall tuturor Raspunde cu citat (quote)
salut!numele meu e cristina si sunt o mare fana anime.animeurile mele preferate sunt:yuyu hakusho,kaleido star si arc the lad.imi plac si altele dar astea sunt pe debutantul loc.imi place sa ascult muzica.preferatele mele sunt cele japoneze căci sunt usor de cantat.trupa mea preferata este voltaj si imi place mult de calin.imi place sa patinez si sa ma dau cu rolele. stiu foarte multe lucruri despre animeuri.imi place mult yuyu hakusho pentru că imi da imaginatie pentru povestiri.personajul meu favorit este kurama si hiei.scuze nu pot alege.
in momentul liber fac povesti si poezii,citesc sau ma ocup de forumuri.imi place sa imi fac prieteni noi si imi place sa traiesc viata la maxim.cand sunt trista ascult melodii ca:eu cu mine sau scrisoare.sunt o fata sociabila,vesela dar cu capul pe umeri.imi place si scoala.nu sunt tocilara insa chiar imi place sa invat.cel mai mult imi place matematica si biologia.urasc franceza si romana.imi plac testele si olimpiadele.
animalele mele preferate sunt pisicile iar la vegetale imi place trandafirul.multi copii spun ca ma port la fel ca kurama.
sper sa ma inteleg bine cu toti userii si va rog sa ma iertati daca nu voi posta prea des dar eu trebuie sa invat mult si nu prea am timp.sper ca ma intelegeti.astept parerile voastre despre mine si intrebari la care va voi raspunde.

p.s.:am uitat sa va spun:urasc tenenovelele!
10/04/2007 09:52 Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
sora_leon_4ever
angel vip founder
angel vip founder
sora_leon_4ever

Data inscrierii: 18/Feb/2007

Mesaj Raspunde cu citat (quote)
BUN VENIT! :hi: :hi:

VISURILE -MI SUNT ARIPILE CU CARE SA ZBOR PE CER!

[url=http://www.prophotohost.com]sall tuturor[/url]
10/04/2007 14:34 Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Si!soy rebelde
angel moderator
Si!soy rebelde

Data inscrierii: 10/Apr/2007

salut, si eo sunt noua ,ma cheama Ioana, dar uni prieteni imi spun "gatita"(pisicitza) :innocent:
10/04/2007 17:39 Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
anime_girl
angel moderator
anime_girl

Data inscrierii: 19/Feb/2007

BINE AI VENIT! :hi:

14/04/2007 14:29 Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
uahanamiti
new angel

Data inscrierii: 28/Iun/2012

How cool is that!
20/07/2012 06:12 Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
uahanamiti
new angel

Data inscrierii: 28/Iun/2012

I will recommend all my friends to read this.
21/07/2012 22:13 Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:    
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului kaleido-star-4ever.MyForum.ro » New membres Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la: 
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum